Oppigårds Thurbo Double IPA

Oppigårds är ett av mina favoritbryggerier. Jag gillar den framträdande beskan och den oftast förekommande humliga fruktigheten i deras öl. Härromsistens köpte jag en flaska från Oppigårds som jag bara sett i beställningssortimentet innan, Thurbo double IPA.

oppigardsoppigards2

Thurbo-serien ska ju vara lite ”more is more”, dvs mycket av allt. Mycket humle, mycket malt, mycket beska, mycket alkohol (8,5%) och mycket smak! Och det måste jag säga, det var mycket av allt. Stor fruktig (citrus, tropisk) smak med stoor beska men ändå lite söt. Stark var den också, inte så att alkoholen direkt tog överhanden men visst kände man att den var stark. En mycket trevlig öl som vanligt från Oppigårds men mer än en åt gången skulle nog vara för mycket.

This entry was posted in Uncategorized by . Bookmark the permalink.

Comments are closed.