Boeuf Bourguignon till slut

boeufwebVar på Clarion Hotel Posts restaurang Norda idag på lunchen med två kollegor. Tidigare under dagen hade min ena kollega spontant utbrustit “Jag vill ha högrev!”. Med detta som utgångspunkt skummade vi så igenom lite lunchmenyer och när vi såga att dagens husman på Norda var Boeuf Bourguignon på högrev var det bestämt.

Vi gick dit lite sent med tanken att värsta lunchrusningen skulle ha lagt sig. Nja. Efter tjugo minuter en halvtimma fick vi bord. äntligen! Nja. Ytterligare en kvart senare fick vi beställa. Sen lyckades vår beställning försvinna i något resturangvakuum. Ca fyrtiofem minuter efter vi fått bord fick vi vår lunch. Inte helt ok tyckte vi.

Förseningen till trots lyckades dock personalen på Norda rädda upp det hela genom en god Boeuf (trots att min portion gärna kunde fått nån morot eller lök bit!) samt att vi fick 50% rabatt på notan. Summa summarum, en god boeuf bourguignon på Norda för blygsamma 63:-. Helt ok!

This entry was posted in Uncategorized by . Bookmark the permalink.

Leave a Reply